Avatar
Hanina galerie (haninagalerie)
S láskou tvořím zejména dortíky pro rodinu a kamarády. Pro zobrazení příchutí rozklikněte... Nepoužívám žádné náhražky, všechno je z poctivých surovin.

Korpusy: vanilkový, kakaový, ořechový, čokoládový, kokosový, red velvet (kakaový s máslem a podmáslím), mramorovaný (vanilkový + kakaový), mrkvový, kakaový bezlepkový (z kukuřičného pudinku), vanilkový bezlepkový (z bezlepkové mouky).

Krémy máslové: vanilkový, čokoládový (s ledovými kaštany, kofilou, milenou, mléčnou čokoládou, hořkou čokoládou...), karamelový, kokosový, ořechový, jahodový, kávový, pohádkový (kakaový ze šlehaných vajec), zmrzlinový (se zakysanou smetanou), bílkový (nejbělejší krém)... Krém můžu podmazat marmeládou (jahodová, meruňková, rybízová, višňová, borůvková, lesní plody, malinová), případně proložit ovocem (čerstvým podle sezónní nabídky (jahody, maliny, borůvky, banány...) nebo zavařeným (mandarinky, broskve, ananas, višně...)).

Šlehačkové krémy: pařížská šlehačka, vanilkové mascarpone se šlehačkou, čokoládové mascarpone, oreo krém (se sušenkami Oreo), tvarohový s mascarpone, slaný karamel, třepací vanilkový s mandarinkami nebo broskvemi nebo kokosový s ananasem nebo čokoládový s višněmi... Šlehačkové krémy nesmí být přímo pod potahovkou, takže potahovaný dort je vždycky obmazaný máslovým krémem podobné příchuti.

Potahovka: domácí ze sušeného mléka (lidem chutná víc, ale je trošku do žluta) nebo kupovaný Smartflex (ten používám, když je potřeba potáhnout dort čistě bílou) nebo pravý marcipán (mandle + cukr).

Nepotahované dorty: klasika politá čokoládou (kulatý, podkova...), krtkův dort (posypaný rozdrobeným korpusem), pařížský dort se stékanou čokoládou po bocích, red velvet s krémem z mascarpone, Oreo dort, medovník (s ořechy nebo bez), mrkvový s tvarohovým krémem s mascarpone.

Na dortu mohou být svíčky, jména, nápisy, jakýkoliv obrázek vytisknutý na jedlý papír nebo na fondán...
  • 16 alb
  • 7,7k zhlédnutí
  • 1 sledující

Žádná alba.

  • {POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Zatím nebylo nahráno žádné video.

S láskou tvořím zejména dortíky pro rodinu a kamarády. Pro zobrazení příchutí rozklikněte... Nepoužívám žádné náhražky, všechno je z poctivých surovin.

Korpusy: vanilkový, kakaový, ořechový, čokoládový, kokosový, red velvet (kakaový s máslem a podmáslím), mramorovaný (vanilkový + kakaový), mrkvový, kakaový bezlepkový (z kukuřičného pudinku), vanilkový bezlepkový (z bezlepkové mouky).

Krémy máslové: vanilkový, čokoládový (s ledovými kaštany, kofilou, milenou, mléčnou čokoládou, hořkou čokoládou...), karamelový, kokosový, ořechový, jahodový, kávový, pohádkový (kakaový ze šlehaných vajec), zmrzlinový (se zakysanou smetanou), bílkový (nejbělejší krém)... Krém můžu podmazat marmeládou (jahodová, meruňková, rybízová, višňová, borůvková, lesní plody, malinová), případně proložit ovocem (čerstvým podle sezónní nabídky (jahody, maliny, borůvky, banány...) nebo zavařeným (mandarinky, broskve, ananas, višně...)).

Šlehačkové krémy: pařížská šlehačka, vanilkové mascarpone se šlehačkou, čokoládové mascarpone, oreo krém (se sušenkami Oreo), tvarohový s mascarpone, slaný karamel, třepací vanilkový s mandarinkami nebo broskvemi nebo kokosový s ananasem nebo čokoládový s višněmi... Šlehačkové krémy nesmí být přímo pod potahovkou, takže potahovaný dort je vždycky obmazaný máslovým krémem podobné příchuti.

Potahovka: domácí ze sušeného mléka (lidem chutná víc, ale je trošku do žluta) nebo kupovaný Smartflex (ten používám, když je potřeba potáhnout dort čistě bílou) nebo pravý marcipán (mandle + cukr).

Nepotahované dorty: klasika politá čokoládou (kulatý, podkova...), krtkův dort (posypaný rozdrobeným korpusem), pařížský dort se stékanou čokoládou po bocích, red velvet s krémem z mascarpone, Oreo dort, medovník (s ořechy nebo bez), mrkvový s tvarohovým krémem s mascarpone.

Na dortu mohou být svíčky, jména, nápisy, jakýkoliv obrázek vytisknutý na jedlý papír nebo na fondán...

Adresa na Rajčeti

haninagalerie.rajce.net

Aktivní od

Pohlaví

Neuvedeno

Datum narození

Neuvedeno

Webová adresa

Neuvedeno

Fototechnika

Žádná oblíbená alba.

Žádní oblíbenci.